Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool Pelarmontage SKS101


Beställ Whirlpool Pelarmontage SKS101 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Pelarmontage SKS101 inom kategorin Tillbehör tvätt tork.

Produktinformation

Pelarmontage Sks101 från Whirlpool.Universial monteringsansats för Tvättmaskin och Torktumlare. En praktisk och säker lösning vid placering av Torktumlare ovanpå Tvättmaskinen.

Se gärna också

Via T116721 Color 2,69 kg

Tvä;ttmedel T116721 Color 2,69 kg Via

Effektivt
Via Classic Color pulvertvä;ttmedel ä;r nu mer effektivt! Den nya formulan rengö;r effektivt flä;ckar och passar fö;r vardaglig tvä;tt.

Bevarar fä;rger
Via Classic tvä;ttmedel fö;r fä;rgad tvä;tt ä;r sä;rskilt utvecklat fö;r att bevara tygets och klä;dernas fä;rger.

Miljö;smart
De nya fö;rpackningarna ä;r gjorda av 100 % å;tervunnet material och ä;r 100 % å;tervinningsbara. Tomma pulverfö;rpackningar sorteras som pappersfö;rpackning. Via pulvertvä;ttmedel tillverkas i Norden i en fabrik som anvä;nder 100 % fö;rnybar energi.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Tvätt

Tvätt är all slags rengöring, både i hushållet och industriellt, men vanligtvis avses att byka, rengöring av textilier och särskilt kläder. Benämningen "tvätt" eller "byk" används även på tvättgodset före och efter tvätten, ofta i sammansättningar som smutstvätt, vittvätt och ren tvätt. I rikssvenskan uppfattas ordet "byk" (med avledningar) som arkaiskt och som särskilt syftande på tvätt av sängkläder som kräver uppvärmt vatten.

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.