Whirlpool Tdlr7220lseu/n Toppmatad Tvättmaskin - Vit


Beställ Whirlpool Tdlr7220lseu/n Toppmatad Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Tdlr7220lseu/n Toppmatad Tvättmaskin - Vit inom kategorin Toppmatade tvättmaskiner.

Produktinformation

Denna tvättmaskin från Whirlpool är utrustad med vit färg. Rymlig trumma på 7,0 kg.

Vår slimline-modell är perfekt om du har ont om plats. Snabb, energisnål centrifugering på 1151 varv per minut.

Se gärna också

Aeg L7tdn733e Toppmatad Tvättmaskin - Vit

A+++ 7000 Series ProSteam toppmatad tvättmaskin Maskinen L7tdn733e från AEG har en kapacitet på 7 kg. vilket motsvarar ungefär 20-25 T-shirts i vuxenstorlek eller 7-8 set kläder åt gången. Den här tvättmaskinen har en centrifugeringshastighet på upp till 1300 varv per minut. Det påverkar hur länge din tvätt behöver torka efter tvätt. I en kolfri motor finns det inga kolborstar vilket betyder att din tvättmaskin blir mer tystgående och kommer att hålla mycket längre. Välj en tvättmaskin med en god energiklass for att spara vatten och ström. Med energiklass A+++ får du med denna tvättmaskin en av de mest energivänliga på marknaden. De fleste tvättmaskiner har idag en smart timer-funktion. Det betyder att du med en inställning kan starta tvätten när helst du själv önskar, utan att du behöver vara hemma. Denna tvättmaskin är inget undantag. 20 min. Så snabbt kan snabbprogrammet fräscha upp dina kläder. Dessutom har tvättmaskinen en ångfunktion som tvättar dina kläder extra rena. Ångan tränger in i fibrerna ooch hjälper till att ta bort smutsen. Funktionen kan också användas till att fräscha upp dina skrynkliga kläder på bara 20 minuter - och så behöver du inte stryka efteråt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Tvättmaskin

Tvättmaskin är en teknisk apparat som används för att tvätta nästan alla sorters kläder. En tvättmaskin är försedd med en liggande eller stående så kallad "trumma" där kläderna läggs i. Sedan fylls denna med vatten och snurrar fram och tillbaka. Vattnet värms upp till den temperatur som ställs in och dessutom tillförs tvättmedel i vattnet. Efter ett tag töms maskinen och sedan fylls den på nytt med kallt vatten utan tvättmedel, för att skölja bort tvättmedlet. Dessa sköljningar är oftast flera i rad, där den sista sköljningen även kan tillsätta sköljmedel. Efter ytterligare ett tag töms vattnet ut igen och maskinen börjar, om man så programmerat, centrifugera. Detta innebär att trumman snurrar i hög fart för att på så sätt pressa ut vattnet från kläderna. Den första moderna tvättmaskinen med en tunna som snurrar tvätten uppfanns av James King 1851. År 1858 uppfann Hamilton Smith den roterande tvättmaskinen. 1874 uppfann William Blackstone en av de första lätthanterliga tvättmaskinerna och den första elektriska tvättmaskinen introducerades 1910 av Alva John Fisher.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.