Whirlpool Awe6100 Toppmatad Tvättmaskin - Vit


Jämför produkt Whirlpool Awe6100 Toppmatad Tvättmaskin - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool Awe6100 Toppmatad Tvättmaskin - Vit i kategorin Toppmatadetvättmaskiner här hos oss.

Produktinformation

Denna maskin Awe6100 från Whirlpool har plats till 6 kg. tvätt vilket svarar till att du kan få plats med 25-30 T-shirts i en tvätt.

Centrifugeringshastighet anger med vilken kraft din tvätt kan slungas fritt från vatten. Det är avgörande för hur lång torktiden kommer vara efter tvätten.

Ju mindre vatten som finns kvar i kläderna efter tvätt, ju snabbare torktid. Denna tvättmaskin kan centrifugera med 1000 varv/min.

Med energiklass A+++ får du en maskin som hör till de mest energivänliga modellerna på marknaden. En timer-funktion gör det möjligt att ställa in tvätten till att tvättas så att det t.ex.

passar med att tvätten är färdig till dess att du kommer hem från jobbet. Hos whiteaway.se kan du köpa Awe6100 billigt och du får alltid gratis frakt. .

Se gärna också

Candy Cvstgp382dmrs Toppmatad Tvättmaskin - Antracit / Silvergrå

Maskinen Cvstgp382dmrs från Candy har en kapacitet på 8 kg. vilket motsvarar ungefär 20-25 T-shirts i vuxenstorlek eller 7-8 set kläder åt gången. Centrifugeringshastigheten i en tvättmaskin påverkar hur lång tid det kommer att ta för dina kläder att torka efter tvätt. Tvättmaskinen kan centrifugera upp till 1200 varv per minut. A+++ gör maskinen till en av de mest energivänliga modeller på marknaden. Ställ in tvättmaskinen till att tvätta när det passar dig med den smarta timer-funktion. Fräscha upp dina kläder på bara 14 min. med maskinens snabbprogram.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Tvättmaskin

Tvättmaskin är en teknisk apparat som används för att tvätta nästan alla sorters kläder. En tvättmaskin är försedd med en liggande eller stående så kallad "trumma" där kläderna läggs i. Sedan fylls denna med vatten och snurrar fram och tillbaka. Vattnet värms upp till den temperatur som ställs in och dessutom tillförs tvättmedel i vattnet. Efter ett tag töms maskinen och sedan fylls den på nytt med kallt vatten utan tvättmedel, för att skölja bort tvättmedlet. Dessa sköljningar är oftast flera i rad, där den sista sköljningen även kan tillsätta sköljmedel. Efter ytterligare ett tag töms vattnet ut igen och maskinen börjar, om man så programmerat, centrifugera. Detta innebär att trumman snurrar i hög fart för att på så sätt pressa ut vattnet från kläderna. Den första moderna tvättmaskinen med en tunna som snurrar tvätten uppfanns av James King 1851. År 1858 uppfann Hamilton Smith den roterande tvättmaskinen. 1874 uppfann William Blackstone en av de första lätthanterliga tvättmaskinerna och den första elektriska tvättmaskinen introducerades 1910 av Alva John Fisher.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.