Sidan innehåller annonslänkar
Aeg

Aeg L7wdk161e Kombinerad Tvätt/torkmaskin - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Platssparande 2-i-1 Vill du spara tid när du tvättar och har du ett litet utrymme för tvätten kan denna kombinerade tvätt/torkmaskinen L7wdk161e från AEG vara lösningen för dig. Tvättar ni ofta och mycket hemma hos er är detta ett passande alternativ. Med en tvättkapacitet på 10 kg och en torkkapacitet på 6 kg klarar denna maskinen att både tvätta och torka era kläder. Vill du vänta en lång tid på att tvätten ska torka ska du välja en tvättmaskin med möjlighet till en hög centrifugeringshastighet. Tvättmaskinen här kan snurra upp till 1600 varv per minut. Motorn är utan borste vilket betyder att den håller längre än traditionella motorer. Maskinens ångfunktion hjäper dessutom till med att tvätta dina kläder extra rena, då ångan tränger in i fibrerna och lossnar smutsen.


Beställ Aeg L7wdk161e Kombinerad Tvätt/torkmaskin - Vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aeg L7wdk161e Kombinerad Tvätt/torkmaskin - Vit inom kategorin Tork.

Kategori: Tork
Artikelnummer: L7WDK161E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.