Sidan innehåller annonslänkar
4living

4living - Lounge Set Toledo

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ 4living - Lounge Set Toledo på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten 4living - Lounge Set Toledo inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: 4living-326792
Visa fler

Från kunskapsbanken

Lounge

Lounge kan syfta på: Lounge – ett rum avsett att användas av personer som väntar på någonting, se Väntsal Flygplatslounge – ett väntrum på flygplats Loungemusik – en lättlyssnad musikstil Doc Lounge – en ideell kulturförening i Malmö Voodoo Lounge – ett musikalbum av The Rolling Stones

Set

Set, Seth eller SET kan syfta på: Set (namn) – ett mansnamn även Seth och personer med namnet Set (Bibeln) – en person i Första Mosebok Set (gud) – en ond gud i egyptisk mytologi Seth (japansk sångare) – i bandet Moi dix Mois Seth (polsk musiker) – artistnamn för den polska gitarristen Patryk Dominik Sztyber Seth (serieskapare) – pseudonym den kanadensiska serieskaparen Gregory Gallant Set (sport) – en del av en match i sport, se Match Set (tennis) – en del av en match i tennis Set (träning) – en term som ofta används inom bodybuilding- och styrketräning SET – ett ämne i främst grundskolan, se Social emotionell träning Seth, Schleswig-Holstein – en kommun i Tyskland

Toledo

Toledo (spanskt uttal: [toˈleðo] lyssna ) är huvudstad i den autonoma regionen Kastilien-La Mancha i centrala Spanien, ca 70 km söder om Madrid. Toledos gamla stad blev 1986 uppsatt på Unescos världsarvslista. Staden ligger på högre stranden av floden Tajo, på en kulle med en höjd av 100 meter över floden som omsluter staden längs kullens bas och bildar en uttalad meander, känd som el torno del Tajo ("Tajos böj"). Järnväg till bland annat Madrid finns. Det går även motorväg från Toledo till bland annat Madrid och Tomelloso.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.