AL-KO

AL-KO - 34.8 Li inkl. 2 x batteri och dubbelladdare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - 34.8 Li inkl. 2 x batteri och dubbelladdare online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - 34.8 Li inkl. 2 x batteri och dubbelladdare i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-113540
Visa fler

Från kunskapsbanken

348

348 (CCCXLVIII) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Daylight

Daylight är en amerikansk film från 1996 i regi av Rob Cohen, efter manus av Leslie Bohem.

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

Batteri

Ett batteri är en komponent bestående av en eller flera celler som innehåller lagrad energi som görs tillgänglig i elektrisk form för andra komponenter som är anslutna till den.Den vanligast förekommande typen av batteri lagrar energin elektrokemiskt (galvaniska celler). Det förekommer också elektrostatisk lagring (kondensator), och bränsleceller. Ytterligare tekniker kan komma att användas i framtiden. Vissa typer av batterier får en viss mängd energi vid produktionen. När denna energi förbrukats är också batteriet förbrukat och ska avfallssorteras enligt kommunens bestämmelser. Andra batterityper kan återuppladdas genom att anslutas till en annan elektrisk spänningskälla. Ett batteri eller enstaka cell, som är avsedd för återladdning, kallas ackumulator.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.