Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - 46.9 Li SP

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - 46.9 Li SP online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - 46.9 Li SP i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-113714
Visa fler

Från kunskapsbanken

Daylight

Daylight är en amerikansk film från 1996 i regi av Rob Cohen, efter manus av Leslie Bohem.

Citruspress

Citruspress är ett köksredskap som används för att pressa fruktsaft ur citrusfrukter. Den består vanligtvis av en rundad kon med längsgående räfflor och ett uppsamlingskärl. Ofta kan konen finnas i olika storlekar beroende på citrusfrukt: grapefrukt, apelsin eller citron. Ovanpå konen pressar man en halv citrusfrukt med vridande rörelser. Mellan konen och uppsamlingskärlet finns vanligtvis ett galler som hindrar kärnor och fruktkött från att komma med. Det finns både manuella och maskinella citruspressar för hemmabruk.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.