AL-KO

AL-KO - Begränsningskabel. 50 m på rulle. Ų 2.7 mm

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

AL-KO - Begränsningskabel. 50 m på rulle. Ų 2.7 mm


Jämför produkt AL-KO - Begränsningskabel. 50 m på rulle. Ų 2.7 mm online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - Begränsningskabel. 50 m på rulle. Ų 2.7 mm i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-534995
Visa fler

Från kunskapsbanken

1150

1150 (MCL) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Rulle

Rulle kan syfta på: Rulle (hink) Rulle (nöt) – en nötköttsprodukt Fiskerulle – en behållare för en fiskelina Trådrulle – en spole för tråd

27

27 (XXVII) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Den tål ett visst undertryck.