AL-KO

AL-KO - Bensingräsklippare Comfort 46.0 SP-A Plus

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ AL-KO - Bensingräsklippare Comfort 46.0 SP-A Plus på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AL-KO - Bensingräsklippare Comfort 46.0 SP-A Plus inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-119938
Visa fler

Från kunskapsbanken

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

460

Denna artikel handlar om året 460. För Volvos bilmodell med samma namn, se Volvo 460.460 (CDLX) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.