AL-KO

AL-KO - Cylindergräsklippare Easy 38-5 Combi

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - Cylindergräsklippare Easy 38-5 Combi online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - Cylindergräsklippare Easy 38-5 Combi i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-113863
Visa fler

Från kunskapsbanken

Easy

Easy är en svensk indiepopgrupp från Jönköping och Göteborg.

385

385 (CCCLXXXV) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Combi

Combi är en bergstopp i Schweiz. Den ligger i distriktet Gruyère och kantonen Fribourg, i den sydvästra delen av landet, 40 km söder om huvudstaden Bern. Toppen på Combi är 2 055 meter över havet.Terrängen runt Combi är kuperad norrut, men söderut är den bergig. Den högsta punkten i närheten är Schafberg, 2 239 meter över havet, 5,1 km öster om Combi. Närmaste större samhälle är Saanen, 14,3 km söder om Combi. I omgivningarna runt Combi växer i huvudsak blandskog. Runt Combi är det ganska glesbefolkat, med 29 invånare per kvadratkilometer. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 16 °C, och den kallaste är december, med −8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 471 millimeter. Den regnigaste månaden är juli, med i genomsnitt 188 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 45 mm nederbörd.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.