AL-KO

AL-KO - Cylindergräsklippare Razor Cut 38.1 HM Comfort

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - Cylindergräsklippare Razor Cut 38.1 HM Comfort online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - Cylindergräsklippare Razor Cut 38.1 HM Comfort i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-113865
Visa fler

Från kunskapsbanken

Razor

Razor kan syfta på bland annat Razor (berg) – ett av de högsta bergen i juliska alperna i nordvästra Slovenien. Razor (musikgrupp) – ett kanadensikt thrash metal-band. Razor 1911 – en crack- och demogrupp som bildades 1985 av tre norrmän. Razor & Tie - ett skivbolag grundad 1990.

381

381 (CCCLXXXI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.