Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - Fjäderset 38 VLE kompl

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - Fjäderset 38 VLE kompl online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - Fjäderset 38 VLE kompl i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-534231
Visa fler

Från kunskapsbanken

1384

1384 (MCCCLXXXIV) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Komplett

Komplett är en norsk koncern som säljer hemelektronik till slutkunder och återförsäljare över Internet. Koncernen grundades 1996 och har cirka 800 anställda.[källa behövs] Komplett bedriver verksamhet under flera olika varumärken som förvärvats genom åren, och har idag rörelser i Danmark, Norge och Sverige. I Norge äger koncernen nätbutikerna Komplett.no, MPX.no och Blush.no, samt distributörerna Itegra och Norek. I Danmark företräds man av nätbutiken Komplett.dk, och på den svenska marknaden driver man nätbutiken Komplett.se, Webhallen genom förvärv, samt distributören Norek.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.