Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - JET 4000 Comfort

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ AL-KO - JET 4000 Comfort på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AL-KO - JET 4000 Comfort inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: JET 4000 Comfort
Visa fler

Från kunskapsbanken

Jet

Jet kan syfta på: Relativistisk jetstråle – en extremt kraftfull jetstråle av plasma som alstras av antagna massiva objekt i centrum av vissa aktiva galaxer Polär jetstråle – ett astrofysikaliskt fenomen Jetmotor – en motor som accelererar en gas- eller vätskeström Jetflygplan – ett flygplan som drivs med en eller flera jetmotorer Jet Magazine – en amerikansk veckotidning som grundades år 1951 Jet (musikgrupp) – ett före detta rockband från Melbourne, Australien Joint European Torus (JET) – en sameuropeisk fusionsforskningsanläggning i Culham i Storbritannien Jet (varumärke) – ett varumärke för petroleum, som grundades år 1953 Jet (sång) – en sång av Paul McCartney, inspelad med gruppen Wings Jet – en sekund eller snabbare fontän i fyrverkeri, se fontän (fyrverkeri) Jet, Oklahoma – en ort i Alfalfa County i Oklahoma Jet Li (1963–), en kinesisk kung fu-utövare, skådespelare och wushumästare

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.