Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - Moweo 46.0 Li SP

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ AL-KO - Moweo 46.0 Li SP på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AL-KO - Moweo 46.0 Li SP inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-119934
Visa fler

Från kunskapsbanken

460

Denna artikel handlar om året 460. För Volvos bilmodell med samma namn, se Volvo 460.460 (CDLX) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Daylight

Daylight är en amerikansk film från 1996 i regi av Rob Cohen, efter manus av Leslie Bohem.

Citruspress

Citruspress är ett köksredskap som används för att pressa fruktsaft ur citrusfrukter. Den består vanligtvis av en rundad kon med längsgående räfflor och ett uppsamlingskärl. Ofta kan konen finnas i olika storlekar beroende på citrusfrukt: grapefrukt, apelsin eller citron. Ovanpå konen pressar man en halv citrusfrukt med vridande rörelser. Mellan konen och uppsamlingskärlet finns vanligtvis ett galler som hindrar kärnor och fruktkött från att komma med. Det finns både manuella och maskinella citruspressar för hemmabruk.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.