Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - Robolinho 1150 W

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - Robolinho 1150 W online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - Robolinho 1150 W i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: alko-119965
Visa fler

Från kunskapsbanken

1150

1150 (MCL) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.

Honeywell

Honeywell International Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat. Företaget grundades 1906. Honeywell sysslar i huvudsak med datoriserad automation inom industri- och byggbranschen. Huvudkontoret finns i Charlotte i North Carolina. Honeywell fusionerades år 1999 med Alliedsignal. Trots att Alliedsignal var två gånger större än Honeywell, bestämde man att behålla Honeywell som hela företagets namn i och med att varumärket var så välkänt.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.