Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - Stötfångare Traktor

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt AL-KO - Stötfångare Traktor online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AL-KO - Stötfångare Traktor i kategorin Trädgård här hos oss.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-119658
Visa fler

Från kunskapsbanken

Stötfångare

Stötfångare finns fram- och baktill på de flesta personbilar för att ge visst skydd mot kollision. Förr tillverkades de i metall för att undvika skador på fordonet vid kollision, men numera tillverkas de i frigolit, plast eller dylikt för det ska vara en del av bilens deformationszoner, och för att minska skador på oskyddade trafikanter. I vardagligt tal även kallad kofångare.

Traktor

Traktor (av latinets trahere "dra") är en typ av fordon som främst används för att dra släpfordon och för att bogsera, bära och ge kraft åt olika typer av jordbruksredskap.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.