Sidan innehåller annonslänkar

Cinas Rio Bord Ø180x90cm, Antracitcit Polywood Trädgårdsbords

Jämför produkt Cinas Rio Bord Ø180x90cm, Antracitcit Polywood Trädgårdsbords online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cinas Rio Bord Ø180x90cm, Antracitcit Polywood Trädgårdsbords i kategorin Trädgårdsbords här hos oss.

Produktinformation

Superenkelt och praktiskt kvalitetsbord i vit aluminiumstomme med bordsskiva i Polywood lameller. Den långa bordsskivan är vackert placerad på en antracitfärgad aluminiumram med kraftiga ben, vilket skapar en stram, tidlös och nästan svävande look med plats för många gäster.

Läs skötselråden innan du använder tabellen. Bordet bör även förvaras torrt under lågsäsong och spänns med jämna mellanrum.

Material Antracit aluminiumram / Bordsskiva i polyteak Höjd 75 cm. Bredd 90 cm.

Se gärna också

Kenya Spisebord, 220x100x76cm Trädgårdsbords

Kenya är ett av våra vackra matbord helt i teak. Bordets smakfulla utseende och rektangulära form gör det till ett hem i de flesta hushåll. Här får du en robust produkt som håller över tid. Under "våra skötseltips" får du tips om hur du tar hand om din produkt på allra bästa sätt. Njut av sällskap med familj och vänner, trevligt och bekvämt! Skötselråd Våra teakmöbler är tillverkade av certifierat teak som är odlat för ändamålet och inte skottas från ömtålig regnskog. Som en av de mest hållbara träslagen innehåller teak en lagom mängd olja, vilket vanligtvis behövs för att materialet inte ska spricka. Då träet naturligt innehåller mycket behöver möblerna inte impregneras lika ofta. Färg: Naturlig Bordsskiva: Teak Bordsben: Teak Bredd: 100 cm. Höjd: 75 cm. Längd: 220 cm. Möjlig förlängning: Nej Form: Rektangulär

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Cult Design

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från PR Home

Se alla produkter