Rosendahl - Ro Birds Talgbollshållare

Beställ Rosendahl - Ro Birds Talgbollshållare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Ro Birds Talgbollshållare inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Produktinformation

Talgbollshållaren ur serien Birds från Rosendahl öppnar upp för fågelsång och djurliv ute i din trädgård, på den gemensamma gården eller på din balkong. Talgbollshållarens neutrala färg sticker inte ut, snarare smälter den in i miljön och naturen utomhus.

Fyll enkelt hållaren med en talgboll genom att lätt dra i snöret för utvidgning och när snöret släpps fungerar det även som ett lås och håller bollen på plats. En perfekt utomhus-accessoar som ger dig chans att få ta del av flera olika arter småfåglar samtidigt som du hjälper de att hitta föda under kallare månader.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark av återvunnen plast som samlats in från danska hushåll. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023