Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool HSCX 10445 C


Jämför produkt Whirlpool HSCX 10445 C online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool HSCX 10445 C i kategorin Tørketromler här hos oss.

Produktinformation

Torktumlare HSCX 10445 C från Whirlpool med luftvärmepumpsteknik i läcker design med energiklass A++ och en kapacitet på 10 kg. Perfekt matchande design till tvättmaskinen FSCR 12440 C.Tumlaren har den senaste energibesparande värmepumpstekniken som med en lägre torktemperatur sparar stora mängder energi oc .

Se gärna också

Whirlpool FTM229X2YEU

Energieffektiv värmepumpstumlare med reverserande trumma
Whirlpool FTM229X2YEU är en torktumlare med värmepump som effektivt återuppvärmer luften i tumlaren och avsevärt minskar energiförbrukningen. Trumman är i rostfritt stål och har en lastkapacitet på 9 kg. Trumman har s k reverserande trumgång, vilket innebär att den snurrar växe

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Ach

Ach är ett vattendrag i Österrike. Det ligger i förbundslandet Oberösterreich, i den norra delen av landet, 230 kilometer väster om huvudstaden Wien. Trakten runt Ach består till största delen av jordbruksmark. Runt Ach är det ganska tätbefolkat, med 93 invånare per kvadratkilometer. Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 530 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 186 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 60 mm nederbörd.