Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool FWDG 861483 WBV EE N


Beställ Whirlpool FWDG 861483 WBV EE N på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool FWDG 861483 WBV EE N inom kategorin Tvätt tork kombi.

Produktinformation

Tvä;tt/tork FWDG 861483 WBV EE N Whirlpool Allt utrymme du behö;verMed en tvä;ttkapacitet på; 8 kg och en torkkapacitet på; 6 kg erbjuder den hä;r Whirlpool-maskinen allt utrymme du behö;ver fö;r din tvä;tt. Torkar med omsorgEffektivt 6TH SENSE torksystem som med ett tredimensionellt luftflö;de skonsamt torkar dina klä;desplagg och lä;mnar dem hä;rligt mjuka.

Ett bä;ttre och snabbare resultat45-minutersprogram som tvä;ttar och torktumlar 1 kg tvä;tt på; bara 45 minuter, så; att du snabbare få;r det utmä;rkta tvä;ttresultat du fö;rtjä;nar. Skonsam å;ngning och tumlingSteamCare frä;schar enkelt och effektivt upp dina plagg, samt minskar skrynklor och gö;r dem mjukare, tack vare den naturligt rengö;rande å;ngfunktionen.

FreshCare+-behandling som tack vare å;ngning och tumling, fö;rhindrar spridning av kä;llorna till då;lig lukt i upp till 6 timmar efter tvä;ttslutet och, tack vare tumlingen, undviker skrynkling av plaggen i upp till 6 timmar efter torkningens slut. Flexibel torkfunktionMed ett flertal tillvalsfunktioner kan du enkelt skrä;ddarsy torkcykeln fö;r att passa dina ö;nskemå;l.

Endast torkningDu kan få; tvä;tten torr ä;ven om du tvä;ttat fö;r hand, utan att kö;ra tvä;ttcykeln. Om du bara behö;ver torka klä;derna kan du anvä;nda detta alternativ med alla slags program, och strunta i tvä;ttcykeln. .

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Coffee

Coffee kan syfta på: Coffee – en ögrupp i Belize, se Riders Cays Coffee (1997) – en svensk kortfilm från 1997 av Dean Tomkins Coffee (2013) – en brittisk/svensk kortfilm från 2013 av Robert Rif Coffee & TV – den brittiska alternativa rockgruppen Blurs tjugoförsta singel, utgiven 1999 Coffee and Cigarettes – tre kortfilmer och en långfilm från 2003

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Tvätt

Tvätt är all slags rengöring, både i hushållet och industriellt, men vanligtvis avses att byka, rengöring av textilier och särskilt kläder. Benämningen "tvätt" eller "byk" används även på tvättgodset före och efter tvätten, ofta i sammansättningar som smutstvätt, vittvätt och ren tvätt. I rikssvenskan uppfattas ordet "byk" (med avledningar) som arkaiskt och som särskilt syftande på tvätt av sängkläder som kräver uppvärmt vatten.

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.