Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool FWDG 971682 WBV EE N


Jämför produkt Whirlpool FWDG 971682 WBV EE N online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool FWDG 971682 WBV EE N i kategorin Tvätt tork kombi här hos oss.

Produktinformation

Tvätt/tork FWDG 971682 WBV EE N WhirlpoolStor tvätt- och torkkapacitetMed en enastående tvättkapacitet på 9 kg och torkkapacitet på 7 kg erbjuder den här Whirlpool tvättmaskinen allt utrymme du... .

Se gärna också

Samsung WD80T4047CH/EE

Tvä;tt/tork WD80T4047CH/EE Samsung

Kraftfulla bubblor
Eco Bubble garanterar kraftfull och samtidigt skonsam tvä;tt vid lå;ga temperaturer. Tvä;ttmedlet trä;nger då; snabbt in i varje tygfiber och lö;ser upp smuts och flä;ckar så; de enkelt kan tvä;ttas bort. Maskinen tvä;ttar lika effektivt i kallt vatten (15 °C) som i varmt. Samtidigt sparar funktionen energi och skyddar klä;dernas fä;rger och textur.

Air Wash 
Hå;ll klä;derna hygieniska och frä;scha utan vatten och tvä;ttmedel. Air Wash-tekniken tar bort då;lig lukt frå;n dina plagg och sä;ngklä;der, så; att de alltid luktar rent. Obehaglig lukt och 99,9 % av bakterierna tas bort med bara uppvä;rmd luft. Det finns inget behov av kokning eller kostsamma och potentiellt skadliga kemikalier.

Hygienisk rengö;ring Hygiene Steam 
Ge klä;derna en hygienisk djuprengö;ring med å;nga. En hygienisk å;ngcykel fö;rbä;ttrar tvä;ttresultatet utan fö;rbehandlingar. Å;ngan frigö;rs ur trummans nedre del, så; att varje plagg å;ngas ordentligt. Detta tar bort ingrodd smuts och 99,9 % av bakterier och allergener.

Hå;llbar prestanda Digital Inverter Technology 
Mer effektivitet* och mindre oljud med digital inverteringsteknik. Den anvä;nder starka magneter som gö;r den tystare och hö;jer prestandan, men ä;r samtidigt mer energisnå;l ä;n en universalmotor och dä;rfö;r billigare i drift. Den ä;r hå;llbar, eftersom den inte har nå;gra borstar som slits ut och ä;r byggd med komponenter och teknik av hö;g kvalitet. 

Trumrengö;ring med Drum Clean 
Med trumrengö;ring hå;lls maskinen fri frå;n smuts och bakterier utan anvä;ndning av kemikalier.

Tar bort restprodukter StayClean Drawer 
Lå;dan StayClean sä;kerstä;ller att mer av tvä;ttmedlet spolas bort med ett sä;rskilt utformat vattenspolningssystem.

Intensiv rengö;ring Bubble Soak 
Rengö;r klä;derna perfekt ä;ven om de ä;r riktigt smutsiga. Funktionen med blö;tlä;ggning i bubblor hjä;lper till att ta bort olika slags envisa flä;ckar, som blod, te, vin, smink och grä;s. Klä;derna ligger i blö;t i aktiva bubblor, så; att smuts och flä;ckar lö;ses upp och lä;ttare kan tvä;ttas bort.

20 å;rs garanti på; kompressorn
Om du kö;per denna produkt efter den 1 juli 2022 få;r du 20 å;rs garanti på; kompressorn. En indikation på; att Samsungs produkter hå;ller hö;g kvalitet.
(Garantin tä;cker bara kostnaden fö;r en ny kompressor, inte arbetskostnad eller fraktkostnad.) 

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Coffee

Coffee kan syfta på: Coffee – en ögrupp i Belize, se Riders Cays Coffee (1997) – en svensk kortfilm från 1997 av Dean Tomkins Coffee (2013) – en brittisk/svensk kortfilm från 2013 av Robert Rif Coffee & TV – den brittiska alternativa rockgruppen Blurs tjugoförsta singel, utgiven 1999 Coffee and Cigarettes – tre kortfilmer och en långfilm från 2003

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Tvätt

Tvätt är all slags rengöring, både i hushållet och industriellt, men vanligtvis avses att byka, rengöring av textilier och särskilt kläder. Benämningen "tvätt" eller "byk" används även på tvättgodset före och efter tvätten, ofta i sammansättningar som smutstvätt, vittvätt och ren tvätt. I rikssvenskan uppfattas ordet "byk" (med avledningar) som arkaiskt och som särskilt syftande på tvätt av sängkläder som kräver uppvärmt vatten.

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.