Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool FWDG86148W EU


Beställ Whirlpool FWDG86148W EU på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool FWDG86148W EU inom kategorin Tvätt & tork kombi.

Produktinformation

Tvätt/tork FWDG86148W EU från Whirlpool FWDG86148W EU är en kombinerad tvätt och tork som klarar av att tvätta 8 kg och torka 6 kg tvätt. Den har en centrifugering på 1400 varv/minut för att snabba... .

Se gärna också

Electrolux EW2W3068E3

Tvä;tt/tork EW2W3068E3 Electrolux 

Dubbel omsorg, halva utrymmet
Med Electrolux DualCare™ kombinerade tvä;ttmaskin och torktumlare kan du tvä;tta och torka tvä;tten i ett svep. Med program fö;r alla slags tyger, inklusive ylle och ö;mtå;liga plagg, kan du tryggt tvä;tta och torka dina favoritklä;der om och om igen. 

Kombinerad tvä;ttmaskin och torktumlare med en mjuk touch
Tack vare DualCare™-systemet i den hä;r maskinen kan du tvä;tta och torka alla dina ö;mtå;liga plagg, inklusive plagg med etiketten "Endast handtvä;tt". Skonsamma program och lä;gre torktemperaturer innebä;r att man inte bara ser skillnaden, man kä;nner den också;.

Upptä;ck fö;rdelarna med å;nga
Professionella tvä;tterier anvä;nder å;nga fö;r att få; fibrerna mjukare och ta bort skrynklor. Vå;rt å;ngprogram ger dig samma fö;rutsä;ttningar hemma, samtidigt som lukter elimineras och strykningen blir enklare. Det innebä;r att du inte behö;ver lä;gga lika mycket tid på; tvä;tten.

Teknologi som skrä;ddarsyr varje cykel
Lä;gg bara in tvä;tten i maskinen och lå;t DualCare™ skö;ta resten. OptiSense-tekniken kä;nner automatiskt av hur stor tvä;tten ä;r och berä;knar vattenfö;rbrukning och programtid. Det spelar ingen roll vad du tvä;ttar, maskinen tar alltid hand om dina klä;der på; bä;sta sä;tt.

Tvä;tta och torka allt i maskinen på; en timme
DualCares™ 60-minuters tvä;tt- och torkprogram ä;r perfekt om du vill tvä;tta efter jobbet eller nä;r du har brå;ttom. Ger utmä;rkt resultat på; bara en timme, sparar tid och ger dig den bä;sta energieffektiviteten. 

Anpassa programmet efter ditt schema – inte tvä;rtom
Se till att tvä;tten passar ditt schema. Med TimeManager kan du anpassa programmet och tvä;tten blir klar precis nä;r du vill att den ska vara det. 

Kapacitet
Tvä;ttkapacitet 8 kg, torkkapacitet 4 kg, max centrifugering 1600 v/min.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Eureka

Eureka kan syfta på: Eureka ("Jag har funnit det") - ett uttryck, se "Heureka! - Jag har funnit det!" Eureka (TV-serie) – en humoristisk science fiction-serie från 2006, skapad av Andrew Cosby och Jaime Paglia 5261 Eureka – en trojansk asteroid till planeten Mars Eureka (dikt) – en dikt av Edgar Allan Poe från 1848 Eureka Tower – en skyskrapa i Australien EUREKA Prometheus Project – ett projekt som syftade till att utveckla förarlösa fordon Eureka Aerospace – ett amerikanskt företag bildat 2001 Eureka (organisation) – en mellanstatlig organisation för forskning och utveckling Eureka TV – en tysk TV-kanal 1987–1988

Tvätt

Tvätt är all slags rengöring, både i hushållet och industriellt, men vanligtvis avses att byka, rengöring av textilier och särskilt kläder. Benämningen "tvätt" eller "byk" används även på tvättgodset före och efter tvätten, ofta i sammansättningar som smutstvätt, vittvätt och ren tvätt. I rikssvenskan uppfattas ordet "byk" (med avledningar) som arkaiskt och som särskilt syftande på tvätt av sängkläder som kräver uppvärmt vatten.

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.