Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool FFB 7638 W EU1


Jämför produkt Whirlpool FFB 7638 W EU1 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool FFB 7638 W EU1 i kategorin Tvättmaskiner här hos oss.

Produktinformation

Tvä;ttmaskin FFB 7638 W EU1 Whirlpool Whirlpool FFB 7638 W EU1 ä;r en tvä;ttmaskin med bra prestanda och upp till 7 kg tvä;ttkapacitet. Smarta sensorer optimerar fö;rbrukningen6TH Sense intelligenta sensorer anpassar resursfö;rbrukningen efter mä;ngd och typ av tvä;tt och ger optimering av tid, energi och vatten.Den hä;r Whirlpool-tvä;ttmaskinen spå;rar graden av nedsmutsning i din tvä;tt och stä;ller automatiskt in optimala tvä;ttinstä;llningar dä;refter, så; att du alltid kan glä;djas å;t perfekta tvä;ttresultat.

Efterbehandling som hå;ller klä;derna frä;schaFreshCare+ tar hand om dina plagg medan de ligger kvar i maskinen genom en fö;rsiktig tumling och å;ngbehandling. Det nya systemet masserar tvä;tten med fö;rsiktiga trumrö;relser samtidigt som å;nga sprutas in i trumman med jä;mna mellanrum.

Luften cirkuleras vilket motverkar då;lig lukt samtidigt som klä;dernas fibrer luftas och mjukas upp. FreshCare+ efterbehandling av dina klä;der gö;r dem frä;schare och du slipper oroa dig om du glö;mt tvä;tten kvar i maskinen nå;gra timmar.

Sä;kerheten fö;re alltTvä;ttmaskinen har ett barnlå;s som kan aktiveras så; att inte barn av misstag startar maskinen. Effektiv centrifugeringDenna Whirlpool tvä;ttmaskin har maximal centrifugering på; 1600 varv per minut.

Det kortar ner torktiden. Slitstark och tystDen hä;r Whirlpool-tvä;ttmaskinens innovativa invertermotor ä;r konstruerad fö;r lå;ngvarig och tyst prestanda.

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Soffbord

Ett soffbord är ett lågt bord, vanligen placerat framför en soffa, en fåtölj eller någon annan låg, bekväm sittmöbel i ett vardagsrum. Soffbordet är vanligen så lågt att den som sitter i soffan eller fåtöljen inte kan sitta med knäna under soffbordet. Soffbordets fungerar därför mest som avställningsyta för mat och dryck, böcker, tidskrifter och fjärrkontrollen till TV-apparaten. Ett soffbord kan även vara försett med prydnader, exempelvis en duk, ett par ljusstakar, en krukväxt eller en vas med blommor. En kista eller en annan möbel med förvaringsutrymme eller lådor kan också fylla soffbordets funktion.

Honeywell

Honeywell International Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat. Företaget grundades 1906. Honeywell sysslar i huvudsak med datoriserad automation inom industri- och byggbranschen. Huvudkontoret finns i Charlotte i North Carolina. Honeywell fusionerades år 1999 med Alliedsignal. Trots att Alliedsignal var två gånger större än Honeywell, bestämde man att behålla Honeywell som hela företagets namn i och med att varumärket var så välkänt.