Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Grå

Jämför produkt Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Grå i kategorin Ugnsformar här hos oss.

Produktinformation

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar.

Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll.

- Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten.

Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Pols Potten

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Solstickan

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Sthål

Se alla produkter