Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Ugnsform Rund 27 cm

Jämför produkt Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Ugnsform Rund 27 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Ugnsform Rund 27 cm i kategorin Ugnsformar här hos oss.

Produktinformation

Blue Fluted Mega Ugnsform Rund 27 cm från Royal Copenhagen serie Blue Fluted Mega passar perfekt att servera härliga gratänger i vardags som till fest. Kombinera gärna med andra delar ur serien.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Swedish Grace Ugnsfat 20x28 cm Snö

Ugnsformar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Rörstrand.
Upp till 57% rabatt
Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 29x21,5 cm Svart

Ugnsformar från Modern House

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Modern House.
Upp till 31% rabatt
Le Creuset - Ugnsformset 23+13 cm Svart

Ugnsformar från Le Creuset

Här har vi samlat Ugnsformar från Le Creuset.
Upp till 39% rabatt
Scanpan - TechnIQ Roaster 28x28 cm

Ugnsformar från Scanpan

Visa produkter inom Ugnsformar från Scanpan.
Upp till 48% rabatt
PotteryJo - Daria Ugnsform 35 cm Clean grey

Ugnsformar från PotteryJo

Här har vi samlat Ugnsformar från PotteryJo.
Upp till 25% rabatt
Staub - Ugnsform 20x16 cm Vit

Ugnsformar från Staub

Utforska allt inom Ugnsformar från Staub.

Se gärna också

Kockums - Ugnsform Rund 28 cm Kräm -25%

Ugnsform Rund 28 cm från Kockums, med en tidlös design och är tillverkad av högkvalitativ emalj. Ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk och signaturfärg blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.

Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen ( gäller ej mikro). Kockums produkter tillverkas med omsorg och noggrannhet. De tar också största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är därför helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd aldrig max värme på induktionshäll.
- Hetta aldrig upp en tom gryta.
- Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.
- Använd redskap av silikon eller trä.
- Undvik metallredskap då dessa kan repa emaljen.
- Rengöring: Låt kärlet svalna innan det sköljs eller diskas. Diska med varmt vatten och milt diskmedel. Skölj med vatten och torka noggrant. Diskmaskin kan användas men för att behålla färgens lyster rekommenderas handdisk.
- Använd endast mjuka diskredskap.
- Om något bränts fast rekommenderar vi att man ställer kärlet i blöt 10–15 minuter. Töm ut vattnet och häll därefter i citronsaft eller linoljesåpa. Låt stå några minuter och bearbeta därefter med en mjuk svamp.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023