Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Ugnsform 20x13,5 cm Mässing

Beställ Dutchdeluxes - Ugnsform 20x13,5 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Ugnsform 20x13,5 cm Mässing inom kategorin Ugnsformset.

Produktinformation

Ungsform från Dutchdeluxes i mindre storlek. Perfekt när du vill laga flera mindre rätter eller tillbehör till maten som ugnsrostade grönsaker.

Eller varför inte låta varje middagsgäst få maten serverad ur egen form? De rustika ugnsformarna i keramik har varsitt medföljande lock samt underlägg i kork som blir en snygg detalj på middagsbordet.Formarna finns i olika storlekar och färger att välja bland och de kan smidigt staplas i varandra med underlägget emellan som skydd mot repor och skav. De ugnssäkra formarna är handgjorda och tål såväl mikrovågsugn samt att diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Le Creuset - Heritage Rektangulär Form 19x15 cm Vulkan

Rektangulär form i stengods från Le Creuset och serien Heritage. Dess rektangulära form passar till alla slags ingredienser, vilket gör den mycket användbar i vardagen till både ugnsrostning, bakning, marinering och servering. Den har snäckformade handtag som gör den enkel och säker att greppa och flytta omkring, och de höga sidorna ger dig gott om plats för dina rätter.

Denna form är tillverkad av speciella leror som upprätthåller jämn temperatur och är mycket stark och hållbar. Tål temperaturer från -23 °C till +260 °C.

I Le Creusets sortiment finns i en mängd olika färger som blir färgstarka inslag i ditt kök. Välj utifrån just din stil och smak.

Detta är den minsta Heritage-formen med sin volym på 1 liter. Komplettera gärna med de större formarna för en bra och varierande bas för din matlagning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ugnsformset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Konstsmide

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från LUND LONDON

Se alla produkter
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter