Eico

Eico Victory 2.0 77 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna köksfläkt Eico-2260 fra EICO har en maximal kapacitet på 585 m3/h, vilket betyder att den passar fint till det lite mindre köket. En underbyggnadsfläkt ska byggas in i en köksmodul, t.ex. ett köksskåp ovanför spisen. Den är därför mindre synlig men du ska samtidigt vara säker på att du har plats till den. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.


Beställ Eico Victory 2.0 77 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Victory 2.0 77 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-2260
Visa fler

Från kunskapsbanken

120

120 (CXX) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

177

177 (CLXXVII) var ett normalår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.