Eico

Eico Vittoria 2 60 N Underbyggnadsfläkt - Svart/silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en kapacitet på upp till 470 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. Det är viktigt att du kontrollerar alla mått om du överväger att köpa en underbyggnadsfläkt. En del av köksfläkten ska nämligen, som namnet antyder, byggas in i en köksmodul (oftast ett köksskåp).


Beställ Eico Vittoria 2 60 N Underbyggnadsfläkt - Svart/silver på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Vittoria 2 60 N Underbyggnadsfläkt - Svart/silver inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-6237
Visa fler

Från kunskapsbanken

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

160

160 (CLX) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.