Cloer 0185 Ø 20 Cm Shiny Steel 930 Watt Våffeljärn - Stål Look

Beställ Cloer 0185 Ø 20 Cm Shiny Steel 930 Watt Våffeljärn - Stål Look på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cloer 0185 Ø 20 Cm Shiny Steel 930 Watt Våffeljärn - Stål Look inom kategorin Våffeljärn.

Produktinformation

Det här våffeljärnet från Cloer är perfekt för att snabbt göra frasiga våfflor. Det är smart designat för en enkel förvaring, vilket är praktiskt om du inte använder våffeljärnet varje dag.

Se gärna också

Cloer 1445 2 Pcs Steel/black 930 Watt Våffeljärn - Stål

Frasiga våfflor till brunch eller lyxig fika? Med ett våffeljärn från Cloer går det snabbt och enkelt tills dess du kan sätta tänderna i en mumsig våffla. När du väljer modell på ditt nya våffeljärn är en viktig faktor att titta på är hur enkelt järnet kan stuvas undan och förvaras - det är ju ganska få som alltid har våffeljärnet stående framme i köket. En annan sak som är det bra att titta är kapaciteten (dvs. hur många våfflor du kan göra på en gång), speciellt om ni är många i hushållet. Den här modellen gör belgiska våfflor som är fyrkantiga, istället för hjärtformade som traditionella svenska våfflor. De är oftast något tjockare. I Belgien serveras våfflor både som en söt efterrätt och en varmrätt med tillbehör som t.ex. gräddfil, hackad lök och löjrom. Det är bara att låta fantasin sprida sina vingar och ta dig med på en härlig smakresa. Tack vare temperaturkontrollen kan du enkelt reglera temperaturen så att du får en perfekt gräddning på våfflan. Effekten är 930 watt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från OBH Nordica

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Moccamaster

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Tell Me More Interiors

Se alla produkter