Cloer 1445 2 Pcs Steel/black 930 Watt Våffeljärn - Stål

Jämför produkt Cloer 1445 2 Pcs Steel/black 930 Watt Våffeljärn - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cloer 1445 2 Pcs Steel/black 930 Watt Våffeljärn - Stål i kategorin Våffeljärn här hos oss.

Produktinformation

Frasiga våfflor till brunch eller lyxig fika? Med ett våffeljärn från Cloer går det snabbt och enkelt tills dess du kan sätta tänderna i en mumsig våffla. När du väljer modell på ditt nya våffeljärn är en viktig faktor att titta på är hur enkelt järnet kan stuvas undan och förvaras - det är ju ganska få som alltid har våffeljärnet stående framme i köket.

En annan sak som är det bra att titta är kapaciteten (dvs. hur många våfflor du kan göra på en gång), speciellt om ni är många i hushållet.

Den här modellen gör belgiska våfflor som är fyrkantiga, istället för hjärtformade som traditionella svenska våfflor. De är oftast något tjockare.

I Belgien serveras våfflor både som en söt efterrätt och en varmrätt med tillbehör som t.ex. gräddfil, hackad lök och löjrom.

Det är bara att låta fantasin sprida sina vingar och ta dig med på en härlig smakresa. Tack vare temperaturkontrollen kan du enkelt reglera temperaturen så att du får en perfekt gräddning på våfflan.

Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsmikrovågsugnar

Inbyggnadsmikrovågsugnar från Bosch

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från Bosch

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Stoff Nagel

Se alla produkter