Cloer Cl1445 Belgisk Vaffeljern Våffeljärn - Stål

Beställ Cloer Cl1445 Belgisk Vaffeljern Våffeljärn - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cloer Cl1445 Belgisk Vaffeljern Våffeljärn - Stål inom kategorin Våffeljärn.

Produktinformation

Med ett våffeljärn från Cloer kan du enkelt göra läckert frasiga våfflor till fikat eller brunchen. När du ska välja ett nytt våffeljärn är det en bra idé att titta särskilt efter hur lätt järnet är att förvara.

Det är nämligen relativt få av oss som har våffeljärnet stående framme. Om ni är många i hushållet kan det också vara smart att titta på kapaciteten, dvs.

hur många våfflor järnet kan göra åt gången. Våffeljärnet är en belgisk variant, dvs.

våfflorna är fyrkantiga istället för blom/hjärtformade som är traditionen i Sverige. De belgiska våfflor blir oftast lite tjockare och passar utmärkt att servera både som söt efterrätt och mer matig förrätt eller varmrätt.

Med hjälp av temperaturkontrollen kan du själv ställa en passande temperatur. Järnets effekt ligger på 930 watt. .

Se gärna också

Severin - Fonduegryta / Crêpesjärn 2-i-1 1500 W

Den här läckra 2-i-1 fonduegrytan i rostfritt stål från Severin drivs på el och kommer med åtta fonduegafflar. Duka fram alla goda råvaror på bordet och bjud dina gäster på en trevlig matupplevelse. En fonduegryta på bordet öppnar upp för en livlig middag och gästerna kan själv välja vad de vill äta. Temperaturen justerar du själv genom att vrida på ratten till önskad effekt.

Önskas crêpes till efterrätt? Inga problem, med den här fonduegrytan får du även ett crêpesjärn med non-stickbeläggning inkluderat. Det är bara att lyfta på grytan, hälla smeten på järnet och njuta av en god crêpes med massa goda tillbehör.

Fonduegrytans delar är löstagbara och går att diska i diskmaskin. Crêpesjärnet diskas för hand. Med denna i hemmet kommer fonduekvällarna bli många och crêpesjärnet gå varmt.

- Reglerbar temperatur
- 8 stycken fonudegafflar medföljer
- Stänkskydd med stöd för gafflarna
- Crêpesjärn och fonduegryta i ett

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
porslin  bestick

porslin bestick från Vivo by Villeroy & Boch

Se alla produkter
Sauteuser

Sauteuser från Demeyere

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Magnor

Se alla produkter
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Gorenje

Se alla produkter