Cloer - Våffeljärn dubbel CL1329 Rostfri

Jämför produkt Cloer - Våffeljärn dubbel CL1329 Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cloer - Våffeljärn dubbel CL1329 Rostfri i kategorin Våffeljärn här hos oss.

Produktinformation

Grädda våfflor på halva tiden med Cloers dubbelvåffeljärn i mattborstat rostfritt stål. Våffeljärnet har en non-stickbeläggning som gör att våfflan släpper lättare från järnet och gör det lätt att rengöra.

Den steglösa gräddnings-kontrollen går från 1-5 så att du kan få våfflorna gräddade precis som du önskar. Den upplysta displayen visar när plåtarna är varma och även när våfflor är färdiga. .

Se gärna också

Wilfa - Våffeljärn WM-623 BELL Enkelt 23 cm

Nygräddade våfflor med vispad grädde och sylt är himmelskt gott. Och med Bell våffeljärn har du verkligen förutsättningarna att laga underbart frasiga våfflor – varje gång.

Wilfa har tillverkat ett våffeljärn, där varje liten detalj är genomtänkt – flera gånger om – för att ge dig den perfekta våffelupplevelsen. Våffeljärnet har 6 extra stora, djupa och perfekta hjärtan med en total omkrets på 23 cm. Wilfa Bell är utrustat med ett kraftfullt värmeelement på 1400W vilket ger en effektiv och jämn gräddning. Egenutvecklade koniska plattor ger perfekt resultat och säkerställer en jämn tjocklek över hela ytan på din våffla. Med den dubbla non-stick beläggningen släpper våfflorna lätt från järnet. Våffeljärnet har luftspalter som frigör den fuktiga ångan och säkerställer att våfflorna steks och inte kokas vilket ger dig krispiga och frasiga våfflor.

Använd den medföljande skopan för att hälla perfekt mängd smet i våffeljärnet och undvika spill och slabb. Och skulle du råka hälla upp lite för mycket smet har våffeljärnet en effektiv uppsamlingskant. Våffeljärnet är utformat med gummifötter så att det står stadigt medan du använder det. När du inte använder det förvaras det på högkant vilket spar värdefull plats i ditt kök.

Detta våffeljärn är uppgraderat till senaste standarden av tillåtelse av ytlig värme (A13 godkänd).

- 1400 W
- 6 stora och extra djupa hjärtan – 23 cm diameter
- Justerbar termostat
- Indikatorlampa och ljudsignal när våfflan är färdig
- Dubbel non-stick beläggning – enkelt att få ut våfflan ur järnet och längre hållbarhet
- Luftspalter släpper ut ånga – våfflorna blir gräddade och frasiga, inte kokta och degiga
- Medföljande slev förhindrar spill

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ugnsformset

Ugnsformset från Le Creuset

Se alla produkter
Tillbehör köksapparater

Tillbehör köksapparater från Ankarsrum

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Eva Solo

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter