Cloer Vaffeljern Cl0185 Våffeljärn - Stål Look

Jämför produkt Cloer Vaffeljern Cl0185 Våffeljärn - Stål Look online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cloer Vaffeljern Cl0185 Våffeljärn - Stål Look i kategorin Våffeljärn här hos oss.

Produktinformation

Med ett våffeljärn från Cloer kan du enkelt göra läckert frasiga våfflor till fikat eller brunchen. När du ska välja ett nytt våffeljärn är det en bra idé att titta särskilt efter hur lätt järnet är att förvara.

Det är nämligen relativt få av oss som har våffeljärnet stående framme. Om ni är många i hushållet kan det också vara smart att titta på kapaciteten, dvs.

Se gärna också

Wilfa - Våffeljärn WM-623 BELL Enkelt 23 cm

Nygräddade våfflor med vispad grädde och sylt är himmelskt gott. Och med Bell våffeljärn har du verkligen förutsättningarna att laga underbart frasiga våfflor – varje gång.

Wilfa har tillverkat ett våffeljärn, där varje liten detalj är genomtänkt – flera gånger om – för att ge dig den perfekta våffelupplevelsen. Våffeljärnet har 6 extra stora, djupa och perfekta hjärtan med en total omkrets på 23 cm. Wilfa Bell är utrustat med ett kraftfullt värmeelement på 1400W vilket ger en effektiv och jämn gräddning. Egenutvecklade koniska plattor ger perfekt resultat och säkerställer en jämn tjocklek över hela ytan på din våffla. Med den dubbla non-stick beläggningen släpper våfflorna lätt från järnet. Våffeljärnet har luftspalter som frigör den fuktiga ångan och säkerställer att våfflorna steks och inte kokas vilket ger dig krispiga och frasiga våfflor.

Använd den medföljande skopan för att hälla perfekt mängd smet i våffeljärnet och undvika spill och slabb. Och skulle du råka hälla upp lite för mycket smet har våffeljärnet en effektiv uppsamlingskant. Våffeljärnet är utformat med gummifötter så att det står stadigt medan du använder det. När du inte använder det förvaras det på högkant vilket spar värdefull plats i ditt kök.

Detta våffeljärn är uppgraderat till senaste standarden av tillåtelse av ytlig värme (A13 godkänd).

- 1400 W
- 6 stora och extra djupa hjärtan – 23 cm diameter
- Justerbar termostat
- Indikatorlampa och ljudsignal när våfflan är färdig
- Dubbel non-stick beläggning – enkelt att få ut våfflan ur järnet och längre hållbarhet
- Luftspalter släpper ut ånga – våfflorna blir gräddade och frasiga, inte kokta och degiga
- Medföljande slev förhindrar spill

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Knivblock

Knivblock från Dorre

Se alla produkter
Tillbehör till dammsugare

Tillbehör till dammsugare från Irobot

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Agu

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Kamado Joe

Se alla produkter