Cylinda Apollo Trend 60 Sv Vägghängd Köksfläkt - Svart

Beställ Cylinda Apollo Trend 60 Sv Vägghängd Köksfläkt - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Apollo Trend 60 Sv Vägghängd Köksfläkt - Svart inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

Om ditt kök är ett av de mindre har du inte behov för en köksfläkt med extra stor kapacitet. Denna modell har en kapacitet på upp till 341 m3/h och passar därför perfekt till mindre kök.

Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. .

Se gärna också

Miele Da6498w Vägghängd Köksfläkt - Svart

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Da6498w från Miele en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 610 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Den har en ljudnivå på upp till 53 dB, så det är en förhållandevis tystgående köksfläkt och lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal som ligger på 60 dB. Köksfläkten levereras utan motor så du ska komma ihåg att köpa till den som ett tillbehör. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Tack vare den praktiska glasskärmen är denna köksfläkt lättare att hålla ren. Skärmen skyddar nämligen övriga delar från stänk och damm så du lättare kan hålla den ren och fin. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kyl  frys side-by-side

Kyl frys side-by-side från LG

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Severin

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Liebherr

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter