Cylinda Cyl-9004409 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

Beställ Cylinda Cyl-9004409 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9004409 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

- Färg/Material Rostfritt stål - Glasskärm Nej - Snedställd Nej - Motortyp Extern motor - Kapacitet max. 340 - Ljudnivå min.

64 - Nettovikt 20,90 - Bruttovikt 23,40 - Höjd 820 - Höjd max. 1190 - Bredd 898 - Djup 470 - Djup max.

Se gärna också

Witt Vision55 White -2 Vägghängd Köksfläkt - Vit/glas

Denna köksfläkt Vision55w2 från Witt passar bra till ett kök i normalstor storlek och dens kapacitet ligger på 748 m3/h och håller effektivt luften i köket fräsch. Den har en ljudnivå på upp till 59 dB, så det är en förhållandevis tystgående köksfläkt och lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal som ligger på 60 dB. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Om du är trött på att köksfläkten tar upp mycket plats i köket och över din spis, är denna snedställda modell ett perfekt val. Du får frigjort en massa plats och luft och kan fokusera på matlagningen. Då köksfläkten levereras med en glasskärm som skyddar mot matstänk eetc. kommer du få mindre arbete med att hålla den ren. Samtidigt ger glasskärmen ett effektfullt och stilrent uttryck till köksfläkten. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation. NOTERA! Levereras med svart skorsten och svart stomme.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Rosendahl

Se alla produkter
Pooler

Pooler från Intex

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Konstsmide

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter