Cylinda Cyl-9004449 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

Beställ Cylinda Cyl-9004449 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9004449 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Produktinformation

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt Cyl-9004449 från Cylinda med sin kapacitet på upp till 727 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. En vägghängd köksfläkt kombinerar både stil och effektivitet.

Och eftersom denna typ av fläkt visuellt tar plats i ditt kök, är det viktigt att du väjer en modell vars design du gillar. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation. .

Se gärna också

Eico Frame 80 N Em - Link Vägghängd Köksfläkt Svart/glas

Köksfläktens kapacitet ligger på maximalt 600 m3/h, vilket betyder att Eico-5813 fra EICO är beräknad att passa från lite mindre kök till de mellanstora. På maximal effekt är köksfläktens ljudnivå fortfarande lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal. Köksfläktens maxnivå är lägre än ett normalt samtal som ligger å 60 dB. Så med sina 57 dB, behöver du inte frukta att denna köksfläkt ska överrösta allt när den är igång. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Denna köksfläkt kommer inklusive motor. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Om du är trött på att köksfläkten tar upp mycket plats i köket och över din spis, är denna snedställda modell ett perfekt val. Du får frigjort en massa plats och luft och kan fokusera på matlagningen. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Stelton

Se alla produkter
Redskapset

Redskapset från Yamazaki

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Dorre

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Scandomestic

Se alla produkter