Cylinda Cyl-9004449 Vägghängda Köksflaktar - Rostfritt Stål

Beställ Cylinda Cyl-9004449 Vägghängda Köksflaktar - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9004449 Vägghängda Köksflaktar - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksflaktar.

Produktinformation

En kapacitet på upp till 727 m3/t gör denna köksfläkt Cyl-9004449 från Cylinda till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket.

Se gärna också

Eico Frame 80 N Em - Link Vägghängd Köksfläkt Svart/glas

Köksfläktens kapacitet ligger på maximalt 600 m3/h, vilket betyder att Eico-5813 fra EICO är beräknad att passa från lite mindre kök till de mellanstora. På maximal effekt är köksfläktens ljudnivå fortfarande lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal. Köksfläktens maxnivå är lägre än ett normalt samtal som ligger å 60 dB. Så med sina 57 dB, behöver du inte frukta att denna köksfläkt ska överrösta allt när den är igång. Den externa motorn ökar utsugningskapaciteten och håller ljudnivån nere (jämfört med en intern motor). Det kräver dock lite extra installationsarbete, eftersom den externa fläkten ska placeras utanför köket. Denna köksfläkt kommer inklusive motor. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Om du är trött på att köksfläkten tar upp mycket plats i köket och över din spis, är denna snedställda modell ett perfekt val. Du får frigjort en massa plats och luft och kan fokusera på matlagningen. Glasskärmen är inte bara en designdetalj utan hjälper också med att skydda köksfläktens yta mot damm och smuts. Den är enkel att hålla ren och du får enkelt fläkten till att se ut som ny igen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kylskåp

Kylskåp från Electrolux

Se alla produkter
Hårtorkar

Hårtorkar från Taurus

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från Beurer

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från LightAir

Se alla produkter