Sidan innehåller annonslänkar
Aneta

Aneta Eketorp svart/mäss

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Smidig läslampa med LED
Eketorp läslampa från Aneta fäster du enkelt i exempelvis sänggaveln. Läslampan har en slangarm.
Lampan har en 3 W LED ej utbytbar ljuskälla med en livslängd på 50 000...


Jämför produkt Aneta Eketorp svart/mäss online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aneta Eketorp svart/mäss i kategorin Vägglampor här hos oss.

Kategori: Vägglampor
Artikelnummer: 113430

Från kunskapsbanken

Citruspress

Citruspress är ett köksredskap som används för att pressa fruktsaft ur citrusfrukter. Den består vanligtvis av en rundad kon med längsgående räfflor och ett uppsamlingskärl. Ofta kan konen finnas i olika storlekar beroende på citrusfrukt: grapefrukt, apelsin eller citron. Ovanpå konen pressar man en halv citrusfrukt med vridande rörelser. Mellan konen och uppsamlingskärlet finns vanligtvis ett galler som hindrar kärnor och fruktkött från att komma med. Det finns både manuella och maskinella citruspressar för hemmabruk.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015