Sidan innehåller annonslänkar
Markslöjd

Markslöjd MULTI Vägg 1L Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vägglampa Multi från Markslöjd i metall har inbyggd dimmer/strömbrytare och USB-uttag för laddning av smartphones.
Den har 2 m kabel och stor sockel (E27) för max 60 W glödljus eller motsvarande...


Beställ Markslöjd MULTI Vägg 1L Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Markslöjd MULTI Vägg 1L Vit inom kategorin Vägglampor.

Kategori: Vägglampor
Artikelnummer: 109778
Visa fler

Från kunskapsbanken

Multiverktyg

Ett multiverktyg är ett litet handhållet verktyg som kombinerar flera hopfällda enskilda verktyg i ett handtag. En känd variant av den är den schweiziska armékniven, utvecklad under 1800-talet.

Vägg

En vägg är en, oftast vertikal, rumsavgränsande byggnadsdel. Ordet vägg är nordiskt och gotiskt med grundbetydelsen flätverk. Troligen skapades tidiga väggar av flätade vidjor som tätades med lera. Väggar som utgör gräns mellan inomhus- respektive utomhusklimat kallas ytterväggar medan väggar som finns inom en byggnad kallas innerväggar. Konstruktivt skiljer man mellan bärande väggar och icke bärande väggar. Vidare brukar man skilja på väggar av olika byggnadsmaterial eftersom både deras gestaltning och konstruktiva egenskaper skiljer sig åt. Vanligt är dock att väggar består av en kombination av olika material som tillsammans optimerar de värme- och ljudisolerande, bärande och estetiska egenskaperna. Väggar kan bestå av flera lager med olika uppgift: estetiskt tilltalande och vädertålig fotbeklädnad, ett vindtätt skikt, bärande konstruktioner, värmeisolering, eventuell fuktspärr och så vidare. I äldre byggnader kombineras funktionerna ofta, såsom i massiva väggar av stockar eller tegel.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.