Cooee - Heavy Ljuslykta Marmor/Mässing Vit

Beställ Cooee - Heavy Ljuslykta Marmor/Mässing Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Heavy Ljuslykta Marmor/Mässing Vit inom kategorin Värmeljushållare.

Produktinformation

Ljuslyktan Heavy från Cooee blandar marmor och metall och skapar en spännande pjäs i rummet. Ljusstaken passar för värmeljus och med den tunga marmorbasen skapar den illusionen av att ljushållaren svävar i luften.

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 3 pack

Denna uppsättning består av tre fantastiska ljushållare i olika storlekar ur serien Bernadotte från Georg Jensen, skapade med inspiration från Sigvard Bernadottes designs. Ljushållarna i blankpolerat rostfritt stål är prydda med ett vackert spårmönster i minimalistisk design, en fantastisk kombination mellan formgivningsstilen Art Deco och skandinavisk design.

Ljushållarna har mer att erbjuda än vad ögat först ser. De kan vackert presentera ett värmeljus, men om du vänder på ljushållaren kan du även använda den tillsammans med ett kronljus. En fin ljuspunkt att dekorera hemmet med som lyser upp mörka kvällar. Ljushållarna kombineras vackert i grupp och mäter 8 cm, 11 cm respektive 14 cm.

Prinsen Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker som återfinns i otaliga hem.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Siemens

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Black+decker

Se alla produkter
Miniugnar

Miniugnar från Severin

Se alla produkter