Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm

Beställ Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm inom kategorin Värmeljushållare.

Produktinformation

En fantastisk ljusstake ur serien Bernadotte från Georg Jensen, skapad med inspiration från Sigvard Bernadottes formgivningar. Denna vackra ljushållare är en fröjd för ögat med sin blankpolerade yta och läckra mönster med tydliga rötter i formgivningsstilen Art Deco kombinerat med modern skandinavisk design.

Ljushållaren är föränderlig och har mer att erbjuda än vad ögat först kan se. Lika vackert som den presenterar ett värmeljus kan den vändas upp och ner och bära upp ett kronljus.

En funktionell och mångsidig ljushållare som glänser fint när ljuset brinner. Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och prins i den svenska kungafamiljen.

Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem. Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta.

Se även andra produkter från Värmeljushållare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Köttkvarnar manuella

Köttkvarnar manuella från de Buyer

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Global

Se alla produkter