Sidan innehåller annonslänkar

Craft - Bojan 23 cm Mats Svensson

Beställ Craft - Bojan 23 cm Mats Svensson på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Craft - Bojan 23 cm Mats Svensson inom kategorin Vaser unikat.

Produktinformation

Bojan med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt. Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Craft - Vas Oglaserad Mats Svensson

Vas oglaserad Anagamabränd av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik. En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.

Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Bauknecht

Se alla produkter
Fat unikat

Fat unikat från Rörstrand

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Bosch

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Design Letters

Se alla produkter