Craft - Porslinsvas Celdonglasyr Mats Svensson

Jämför produkt Craft - Porslinsvas Celdonglasyr Mats Svensson online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Craft - Porslinsvas Celdonglasyr Mats Svensson i kategorin Vaser unikat här hos oss.

Produktinformation

Porslinsvas i Celadonglasyr med två underglasyrtryck av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik.

En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Craft - Rektangulär Vas Mats Svensson

Rektangulär vas med ljusblå glasyr av Mats Svensson. Mats hittar sin inspiration i naturen och har ett intresse för japansk keramik. En balans mellan det kontrollerade och det oförutsedda, beskriver hans arbetssätt.

Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Iittala

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Elvita

Se alla produkter