Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tulipa Vas 30 cm Linne

Jämför produkt Cooee - Tulipa Vas 30 cm Linne online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Tulipa Vas 30 cm Linne i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Tulipa vas från Cooee Design, perfekt till favoritblomman. Vasen har en matt, mjuk yta, som också har blivit ett kännetecken för varumärket.

Varje vas är handgjord och handmålad, vilket gör varje produkt unik. Vasen är vacker att kombinera med våra brickor, ljusstakar och andra artiklar i Living sortimentet där alla färger harmonierar med varandra. .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Brun -25%

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Slickepottar

Slickepottar från Rösle

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Tranquilo Kitchen

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Kamado Joe

Se alla produkter