Sidan innehåller annonslänkar

Craft - Leopardvas av Lisa Reiser

Beställ Craft - Leopardvas av Lisa Reiser på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Craft - Leopardvas av Lisa Reiser inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Lisa drivs av skaparglädjen i att låta sig inspireras av material och tekniker i hennes omgivning. Verken framställer hon med hjälp av egentillverkade formar i stål eller trä.Varje produkt från Cervera Craft är av sin natur unikt och handgjort av formgivaren.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 8x18 cm Klar

Sätt blombuketten eller vackra kvisten i Symre Vas från Magnor, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den minsta varianten. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bänkdiskmaskiner

Bänkdiskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från IHR

Se alla produkter
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Gorenje

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Georg Jensen

Se alla produkter