Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Rostfri

Beställ Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Awa Vas/Ljusstake 20x7,5 cm Rostfri inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Awa är en vändbar vas och ljushållare. Blommorna, alternativt lågorna, reflekteras i kroppen och speglar en optisk illusion av djup.Awa är formgiven av Kutarq Studio för Klong, och finns i mässing och med nickelpläterad yta. .

Se gärna också

Klimchi - Hobnail Vas 25 cm Dark Green

Hobnail vasen från Klimchi är djärv till sin form och resultatet av det perfekta mötet mellan modern design och traditionellt hantverk. Denna läckra vas kommer bli ett iögonfallande objekt i hemmet och visar vackert upp en bukett. Vasen är tillverkad för hand i blyfri kristall och är ett enastående exemplar av skickligt hantverk och nyskapande design. Glasets unika mönstergivning reflekterar ljuset vackert och förskönar dess innehåll.

Hobnail-vasen är tillverkad av munblåst böhmisk kristall som är känt för sin klarhet och glans. Alla Klimchis glaskreationer är handgjorda i den tjeckiska staden Kamenický Šenov som är världsberömt för sin glastillverkning och formgivning. Glaset kan innehålla bubblor och skifta i nyans vilket gör varje produkt unik; en vacker påminnelse om det skickliga hantverket och tillverkningsprocessen för hand.

Denna eleganta vas blir en mittpunkt i hemmet oavsett var den placeras och den finns i flera färger att välja mellan. En perfekt gåva till bröllopsparet på deras speciella dag, till personen som fyller jämnt eller som present till personen som uppskattar design och hantverk. Vasen tål maskindisk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Avfuktare

Avfuktare från Wood's

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från PotteryJo

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Orrefors

Se alla produkter