Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Limelight Rosvas 23 cm Bärnsten

Jämför produkt Kosta Boda - Limelight Rosvas 23 cm Bärnsten online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Limelight Rosvas 23 cm Bärnsten i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Limelight vas från Kosta Boda. Den här höga vasen håller ihop rosenbuketten och kommer pryda sin plats.

Den vida kragen på vasen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna och den massiva glasbotten reflekterar ljuset i kristallen och får vaserna att glimra. Tål maskindisk.1986 vann serien Utmärkt Svensk Form.

En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfalt i kristallen.

Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vägglampor badrum

Vägglampor badrum från AH Belysning

Se alla produkter
Utebelysningar

Utebelysningar från Eva Solo

Se alla produkter
Kannor

Kannor från PotteryJo

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter