Rosendahl - Grand Cru Recycled Vattenglas 26 cl 4-pack

Beställ Rosendahl - Grand Cru Recycled Vattenglas 26 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Grand Cru Recycled Vattenglas 26 cl 4-pack inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Grand Cru Vattenglas 26 cl 4-pack från Rosendahl perfekta för vardagens dryck. Grand Cru Recycled är en förnyelse av de välkända klassikerna och skapas i 100 % återvunnet glas av bästa kvalitet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenglas från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Nachtmann - Noblesse Colour Tumbler 29 cl 2-pack Aqua

Vattenglas från Nachtmann

Här har vi samlat Vattenglas från Nachtmann.
Upp till 33% rabatt
Iittala - Essence Allglas 55 cl 2-pack

Vattenglas från Iittala

Missa inga bra priser på Vattenglas från Iittala.
Upp till 32% rabatt
Sagaform - Saga Tumblerglas 34 cl

Vattenglas från Sagaform

Missa inga bra priser på Vattenglas från Sagaform.
Upp till 50% rabatt
Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack

Vattenglas från Kosta Boda

Här har vi samlat Vattenglas från Kosta Boda.
Upp till 28% rabatt
Eva Solo - Vattenglas 21 cl

Vattenglas från Eva Solo

Se vad Eva Solo har inom Vattenglas.
Upp till 46% rabatt
Orrefors - Orrefors More Tumbler 44 cl 4-pack

Vattenglas från Orrefors

Visa produkter inom Vattenglas från Orrefors.

Se gärna också

Magnor - Clifton Glas 40 cl Brun

Clifton Glas 40 cl Brun från Magnor är ett trendigt och snyggt dricksglas, designad av den norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Serien finns i både mousserande isklar och i en gyllene variant. Den varma gyllene färgen stammar från ädelstenen topas som symboliserar skönhet och prakt.

Halvor Bakke har hämtat inspiration för designen från sina resor till Sydafrika. Där besöker han alltid de vackra stränderna vid Clifton. Från solstolen har han njutit av att titta på kritvita stränder, uppfriskande vågor från Söderhavet, lekfulla sälar som badar och svajande palmer i bakgrunden. Vågformerna, färgspelet, kontrasterna och jetsetatmosfären har blivit till den underbara serien Clifton. Serien passar lika bra utomhus på en solig dag som inomhus när det regnar, och färgerna kan kombineras och blandas. Med Clifton har Halvor Bakke lyckats skapa en känsla av glädje, sommar och vardagslyx.
Clifton består av en 1,5 liters kanna och dricksglas i två storlekar: 25 cl och 40 cl. Serien är munblåst och handgjord av professionellt stolta glasblåsare i ett läckert optiskt räffelmönster. Clifton är stram och glänsande och ger en sommarkänsla hela året runt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023