Cuisinart - Core Multi-Temp Jug Kettle 1,7 L Silver

Beställ Cuisinart - Core Multi-Temp Jug Kettle 1,7 L Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cuisinart - Core Multi-Temp Jug Kettle 1,7 L Silver inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Med Multi-Temp Jug Kettle ur serien Core Collection från Cuisinart kan du själv bestämma hur många grader din varma dryck ska ha. På vattenkokarens handtag ställs graderna enkelt in innan användning och en smakrik, varm och härlig dryck fås varje gång.

Vattenkokaren är underbar att använda och hålla i tack vare dess mycket behagliga handtag och stora pip som det varma vattnet lätt hälls från. Det går att justera temperaturen mellan 85 - 100 °C och ett tryck höjer temperaturen med 5 °C.

Grönt och vitt te smakar allra bäst vid 85 °C, svart – och örtte vid 100 °C och kaffet vid 90–95 °C. Den här vattenkokaren är en ynnest att ha i köket och tillåter dig att varje gång locka fram de bästa smakerna ur din varma dryck.

Vattenkannans handtag är även försedd med en LCD-skärm för att du enkelt ska se den aktuella temperaturen. LCD-skärmen är även praktisk att använda för att se om vattnet fortfarande håller rätt temperatur eller om det behöver värmas på igen.

Den kan användas av både vänster– och högerhänta då basen är i 360°. När det är dags att använda kannan öppnar du enkelt locket med ett tryck, fyller på, justerar graderna och när vattnet har uppnått rätt temperatur stängs den av automatiskt.

Multi-Temp Jug Kettle är tillverkad i rostfritt stål som smidigt torkas av för att hålla den ren och fin där den står på bänken. Med en effekt på 3kW kokar vattnet snabbt upp.

Den har även integrerad sladdförvaring vilket gör den mycket enkel att ställa undan när så önskas samt ett löstagbart kalkfilter som kan bytas vid behov. Volym 1.7 liter.

Produkten har 3 års garanti. Njut av varma drycker och dess läckra smaker på riktigt med denna vattenkokare!

Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Rörstrand

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter
Induktionshällar

Induktionshällar från Whirlpool

Se alla produkter
Avecglas

Avecglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter