Cuisinart - Style Traditional Kettle Vattenkokare 1,7 L Pärlfinish

Jämför produkt Cuisinart - Style Traditional Kettle Vattenkokare 1,7 L Pärlfinish online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Style Traditional Kettle Vattenkokare 1,7 L Pärlfinish i kategorin Vattenkokare här hos oss.

Produktinformation

Traditional Kettle från Cuisinarts serie Style Collection är en kombination av en modern vattenkokare och en klassisk sådan. Den har en 3kW effekt vilket gör att den kokar upp vattnet snabbt och den stora pipen gör det mycket enkelt att fylla på muggen eller koppen med varmt vatten.

En underbar vattenkokare i rostfritt stål med en pärlfärgad yta som dessutom blir en läcker detalj till köket. Det stora fönstret på båda sidorna gör det enkelt att se vattennivån och den fylls på med vatten genom den stora öppningen på toppen med avtagbart lock.

När vattnet har kokat klart stänger kannan av sig automatiskt. Vattenkokaren står på en cirkelformad platta vilket gör att den kan justeras och användas av både vänster- och högerhänta.

Den rymmer 1,7 liter och har ett kalkfilter som kan tas bort samt integrerad sladdförvaring. Produkten har 3 års garanti. .

Produkter från kända varumärken
Lampfötter

Lampfötter från Elvita

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Gorenje

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Vakuumpåsar

Vakuumpåsar från Profi cook

Se alla produkter